Irigarea prin picurare de la Agronova Unic este o soluție modernă și eficientă pentru a oferi plantelor dvs. cantitatea necesară de apă. Sistemul nostru de irigare prin picurare include bandă de picurare, fitinguri, mini robinete, bandă de pulverizare pentru a crea ceață, furtunuri Layflat și filtre fiabile. Este o alegere ideală pentru a economisi apă și timp, precum și pentru a crește randamentul culturilor dvs. Ușurința de instalare și utilizare face ca sistemul nostru de irigare prin picurare să fie potrivit atât pentru grădinile mici, cât și pentru întreprinderile agricole mari.

De asemenea, nu uitați de apelul nostru gratuit pentru consultare, disponibil prin pictograma telefonului din partea dreaptă a paginii. Experții noștri vor fi bucuroși să vă ajute să alegeți pentru nevoile dvs. și condițiile de creștere în Moldova.

×

COMANDĂ APEL

Obțineți o consultație gratuită și aflați mai multe informații, dacă este necesar! Pentru aceasta, introduceți numele și numărul dvs. de telefon în formularul de mai jos.


    APEL
    BUTON